Tuesday, February 14, 2012

Vacation: Feb 2012 [Road trip from Las Vegas to Los Angeles]


Vacation.. Feb: 2012..
Day Four: 02/14/2012
We had reached Las Vegas on the night of Feb 13. Our stay was in the huge Circus Circus Hotel. We checked out on Feb 14, and made our way to Los Angeles. En route we made a trip to the Hoover Dam. The drive from Las Vegas to Hoover Dam to Los Angeles was beautiful. Here are some images from the road trip.


Lake Mead..


Hoover Dam For more images, click here..


Winged Figures of the Republic - by Oskar hansen. For more images, click here..
Zyyzx Rd: A 4.5 miles long road, in Mojave Desert, California..


Zyyzx Rd: A 4.5 miles long road, in Mojave Desert, California..A California desert sunset..


After sunset, it was dark, pretty soon..
Reached home in Irvine, Orange County, California.. by 8 pm..

RELATED LINK:
Vacation: Feb 2012 [Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, Hoover Dam, back to Los Angeles and then back to Chicago]..

2 comments:

birkin bag said...

Amazing sunset!!!

Kute Mini Thu said...

Hướng dẫn tự chế dầu gấc. Nám da, tàn nhang luôn là nổi ám ánh của nhiều chị em, giờ thì không cần phải lo lắng tốn kém mà bạn cũng có thể đánh bay vết nám bằng chính tay mình là dầu gấc tự chếhttp://economicsofcontempt.blogspot.com/2011/06/capitol-capitalist.html


Tại sao nên đeo trang sức bạc? Theo kinh nghiệm dân gian, việc đeo trang sức bạc không chỉ làm đẹp mà còn có thể trị phong hàn, ngăn gió độc, ngoài ra các tác dụng của trang sức bạc rất mạnh.


Học Cách làm đẹp của sao Nhật như Nozomi Sasaki, Yukie Nakama, Ayaka Komatsu là những nữ diễn viên sở hữu nhan sắc thiên thần và cực kỳ quyến rũ của Nhật Bản. Cách làm đẹp của sao Nhật mang lại vẻ đẹp rạng ngời...


Sở hữu gương mặt nhẵn mịn sau khi cạo râu giúp phái mạnh ghi điểm trong mắt người khác, tuy nhiên vẫn còn nhiều quý ông có sai lầm thường mắc phải khi cạo râu để lại những vết sẹo không đáng có.